Palvelut

Monipuolisiin painopalveluihimme kuuluvat kaikki painotuotteet mitä viestintään tarvitset. Tarvitset sitten isoja messuosastoja tai käyntikortteja asiakkaille jaettavaksi, kaikki onnistuvat meidän kautta. Samalla tuet suomalaista työtä, sillä kaikki tuotteemme valmistetaan ja painetaan Suomessa.

Yksilölliseen palveluumme kuuluu myös suunnittelupalvelu, joten saat meidän kautta kaiken ideasta toteutukseen asti, laadukkaasti ja nopeasti.

Digipaino

Digipaino

Esitteet, kutsut, käyntikortit yms. nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Yleensä digipainoa pidetään nopeana ja kustannustehokkaana vaihtoehtona pienien määrien painatukseen. Meillä digipainolla on suuri rooli perinteisen painotuotantomme rinnalla, jolla pystymme tarjoamaan korkelaatuisia tuotteita nopeilla aikatauluilla. Käytössämme on suuri materiaalivalikoima ohuista materiaaleista paksuihin kartonkeihin, jotta tuotteesta saadaan juuri halutun kaltainen ja laadukas.

Offsetpaino

Offsetpaino

PMS-värit, monipuoliset efektit ja suuret erät kustannustehokkaammin.

Painettaessa suuria määriä samanlaisia painotuotteita on offsetpaino suosituin painomenetelmä. Suosio perustuu värien toiston laatuun sekä pintojen tasaisuuteen ja se takaa erinomaisen hintalaatusuhteen suuremmissa painosmäärissä. Painotuotteiden kappalehinta jää sitä alhaisemmaksi, mitä enemmän tuotteita kerralla tilataan. Painotuotteisiin on saatavana laaja valikoima jälkikäsittelyjä.

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet

Kaikenlaiset tarra- ja kangastulosteet, julisteet, rollupit ja banderollit sekä opasteet ja valomainokset.

Isot suurkuvatulosteet herättävät huomion ja näkyvät pitkälle, joten se on erityisen tehokas tapa saada näkyvyyttä. Oli kyse sitten isommista julisteista, roll-upeista tai banderolleista, me toteutamme sen laadukkaasti ja nopealla aikataululla. Suurkuvatulosteita voidaan hyödyntää esimerkiksi toimistolla, messuilla tai esittelypisteissä.

Silkkipaino

Silkkipaino

Erittäin tasokas ja kestävä painojälki on omiaan kylteissä, tekstiileissä yms.

Silkkipainoa eli seripainoa käytetään laadukkaiden painokuvien valmistamiseen ja se onkin suosittu painatusmenetelmä esimerkiksi tekstiileihin. Valitse silkkipaino, jos painatuksen tulee kestää pitkään kovissa olosuhteissa. Silkkipainetut värit kestävät erilaisissa sääolosuhteissa ja kovassa kulutuksessa. Kustannustehokkuudeltaan silkkipaino on yksi parhaista painatustekniikoista, jos painettavien tuotteiden määrä nousee riittävän suureksi. Silkkipainon kustannuksiin vaikuttaa moni asia ja pyydämmekin tekemään erillisen tarjouspyynnön. Mahdollisten isätilausten hinnat on edullisempia.

Tarrat ja teippaukset

Tarrat & teippaukset

Säänkestävällä tarralla toteutetaan tasokkaat valomainokset, kyltit sekä ikkuna-, auto- ja toimitilateippaukset.

Tarrat on helppo ja nopea liimata lähes mihin vaan, joka tuo näkyvyyttä. Kauttamme saat laadukkaat pienemmät, sekä isommat tarrat muotoon leikattuna. Liiketilojen ikkunateippaukset tekevät yrityksestäsi helpommin huomattavan ja oikein toteutettuna näyttävän kokonaisuuden, jota asiakas ei voi olla huomaamatta.

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu

Kumppaniemme ansiosta myös yrityksesi näköiset taitot ja graafinen suunnittelu onnistuu huipputasoisesti.

Jos sinulla on siis idea, saat kauttamme kaiken suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Suunnitellaan juuri sinun näköinen kokonaisuus.