Palvelut

Monipuolisiin painopalveluihimme kuuluvat kaikki painotuotteet mitä viestintään tarvitset. Tarvitset sitten isoja messuosastoja tai käyntikortteja asiakkaille jaettavaksi, kaikki onnistuvat meidän kautta. Samalla tuet suomalaista työtä, sillä kaikki tuotteemme valmistetaan ja painetaan Suomessa.

Yksilölliseen palveluumme kuuluu myös suunnittelupalvelu, joten saat meidän kautta kaiken ideasta toteutukseen asti, laadukkaasti ja nopeasti.

Digipaino

Digipaino

Esitteet, kutsut, käyntikortit yms. nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Yleensä digipainoa pidetään nopeana ja kustannustehokkaana vaihtoehtona pienien määrien painatukseen. Meillä digipainolla on suuri rooli perinteisen painotuotantomme rinnalla, jolla pystymme tarjoamaan korkelaatuisia tuotteita nopeilla aikatauluilla. Käytössämme on suuri materiaalivalikoima ohuista materiaaleista paksuihin kartonkeihin, jotta tuotteesta saadaan juuri halutun kaltainen ja laadukas.

Offsetpaino

Offsetpaino

PMS-värit, monipuoliset efektit ja suuret erät kustannustehokkaammin.

Painettaessa suuria määriä samanlaisia painotuotteita on offsetpaino suosituin painomenetelmä. Suosio perustuu värien toiston laatuun sekä pintojen tasaisuuteen ja se takaa erinomaisen hintalaatusuhteen suuremmissa painosmäärissä. Painotuotteiden kappalehinta jää sitä alhaisemmaksi, mitä enemmän tuotteita kerralla tilataan. Painotuotteisiin on saatavana laaja valikoima jälkikäsittelyjä.

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet

Kaikenlaiset tarra- ja kangastulosteet, julisteet, rollupit ja banderollit sekä opasteet ja valomainokset.

Isot suurkuvatulosteet herättävät huomion ja näkyvät pitkälle, joten se on erityisen tehokas tapa saada näkyvyyttä. Oli kyse sitten isommista julisteista, roll-upeista tai banderolleista, me toteutamme sen laadukkaasti ja nopealla aikataululla. Suurkuvatulosteita voidaan hyödyntää esimerkiksi toimistolla, messuilla tai esittelypisteissä.

Asennuspalvelu

Asennuspalvelu

Vain taivas on rajana! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Tarrat ja teippaukset

Tarrat & teippaukset

Säänkestävällä tarralla toteutetaan tasokkaat valomainokset, kyltit sekä ikkuna-, auto- ja toimitilateippaukset.

Tarrat on helppo ja nopea liimata lähes mihin vaan, joka tuo näkyvyyttä. Kauttamme saat laadukkaat pienemmät, sekä isommat tarrat muotoon leikattuna. Liiketilojen ikkunateippaukset tekevät yrityksestäsi helpommin huomattavan ja oikein toteutettuna näyttävän kokonaisuuden, jota asiakas ei voi olla huomaamatta.

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu

Myös yrityksesi näköinen ja tarpeiden mukainen graafinen suunnittelu onnistuu valmiiseen lopputuotteeseen asti.

Jos sinulla on siis idea, saat kauttamme kaiken suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Suunnitellaan juuri tarpeiden mukainen kokonaisuus.